Bel voor een goed advies: 06-37228727 info@ddoraamdecoratie.nl

Shutters

Zit je net lekker op de bank, schijnt de zon recht in je ogen. Of het is middenin de zomer en je woonkamer begint als een oven aan te voelen door de zon die hier de hele dag op aan het stralen is. Shutters zorgen ervoor dat je het licht de baas wordt. Geen brandende zon meer door je ramen en geen warmte die op je ramen staat. DDO Raamdecoratie helpt je bij het bestellen en monteren van je nieuwe shutters.

Shutters in diverse kleuren

Onze shutters zijn leverbaar in verschillende prachtige kleuren.

Kies voor natuurlijke tinten, met een nerfstructuur, trendy kleuren of high gloss of een strakke look.

shutters op maat

Shutters plaatsen is geen gesneden koek. De shutters moeten nauwkeurig op maat gemaakt worden zodat er geen schade aan de shutters of je kozijn ontstaat. Je kunt bij DDO Raamdecoratie shutters bestellen met de afmetingen van jouw kozijn. Of kies ervoor de afmetingen persoonlijk op te laten meten. Dat verzorgen wij ook voor je. DDO Raamdecoratie ondersteunt je van begin tot eind bij het plaatsen van de shutters, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

diverse merken shutters

Je hebt keuze uit een breed aanbod aan verschillende shutters. DDO Raamdecoratie biedt shutters aan van diverse leveranciers. Je kunt kiezen uit kleuren van licht naar donker en de shutters zo breed of smal maken als past bij jouw ramen. DDO Raamdecoratie zorgt voor professionele aanmeting en plaatsing van je nieuwe shutters. Neem contact op voor je mogelijkheden!

Laat u adviseren

Wat is de beste keuze?

Het kiezen van de juiste raambekleding is niet gemakkelijk. Wat zijn de voordelen van de verschillende soorten raamdecoratie? Welke soorten raamdecoratie zijn er nou eigenlijk? Of past een gordijn beter bij jouw woonwensen? Ontdek wat het beste past bij jouw woonsituatie. Laat je informeren door onze specialisten. Daar zijn we voor!

 

Wij zijn gespecialiseerd in magneetband systemen zonder boren of schroeven in het kunststof of houten kozijn.


Het is belangrijk dat je raamdecoratie er mooi en stijlvol uit komt te zien. Daarom geven we altijd eerlijk advies. Kom langs in de showroom of laat je maten alvast opnemen. Zo ben je gegarandeerd van prachtige, kwalitatieve raamdecoratie op maat.

Onze showroom

DDO Raamdecoratie
De Oude Veilig 2C
1689AA Zwaag

Geopend op afspraak