Bel voor een goed advies: 06-37228727 info@ddoraamdecoratie.nl

Rolgordijnen

Op zoek naar nieuwe rolgordijnen? Een rolgordijn is meer dan bekleding voor je raam. Het brengt sfeer in je kamer, het verandert de hele look & feel van je huis. DDO Raamdecoratie bestelt, monteert en werkt de rolgordijnen af, zodat de rolgordijnen volledig naar wens voor je raam hangen.

Waarom rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn in veel huishoudens een prachtige oplossing.

De meeste rolgordijnen vallen subtiel weg voor het raam.

Je hebt deze voordelen:

N

Te bevestigen in de meeste kozijnen

N

Hoge kwaliteit

N

Netjes bevestigd

N

Ruimtebesparend

N

Professionele montering

Ruime keuze rolgordijnen

Je hebt bij DDO Raamdecoratie de keuze uit vele materialen en kleuren voor jouw rolgordijnen. Wij bieden rolgordijnen aan van de merken KeJe en Cedeko. Zo vind je altijd raamdecoratie die past bij jouw smaak en inrichting van je huis. De producten van KeJe worden bijvoorbeeld geleverd inclusief frame die je zonder boren en schroeven kunt monteren in kunststof of hout, zodat ze gemakkelijk te plaatsen zijn in je woning. Wij zorgen ervoor dat de rolgordijnen op maat worden geleverd en gemonteerd, zodat je snel kunt genieten van de nieuwe raambekleding.

Gordijnen op maat 

Alles gaat op maat. Je kunt een offerte aanvragen. Het inmeten, de montage en afwerking verzorgen wij allemaal zelf. Wij zorgen ervoor dat de rolgordijnen er precies zo uit komen te zien als je hoopt en gaan pas weg als je helemaal tevreden bent. Eerst even kijken welke gordijnen wij in de aanbieding hebben? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom. Wij zetten de koffie vast voor je klaar. Of vraag direct een offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Laat u adviseren

Wat is de beste keuze?

Het kiezen van de juiste raambekleding is niet gemakkelijk. Wat zijn de voordelen van de verschillende soorten raamdecoratie? Welke soorten raamdecoratie zijn er nou eigenlijk? Of past een gordijn beter bij jouw woonwensen?

Ontdek wat het beste past bij jouw woonsituatie. Laat je informeren door onze specialisten. Daar zijn we voor!

 

Wij zijn gespecialiseerd in magneetband systemen zonder boren of schroeven in het kunststof of houten kozijn.


Het is belangrijk dat je raamdecoratie er mooi en stijlvol uit komt te zien. Daarom geven we altijd eerlijk advies. Kom langs in de showroom of laat je maten alvast opnemen. Zo ben je gegarandeerd van prachtige, kwalitatieve raamdecoratie op maat.

Onze showroom

DDO Raamdecoratie
De Oude Veilig 2C
1689AA Zwaag

Geopend op afspraak