Bel voor een goed advies: 06-37228727 info@ddoraamdecoratie.nl

Lamellen

Lamellen kunnen een groot oppervlak in beslag nemen. Hang je hier decoratie voor, is dit bepalend voor de sfeer van de gehele ruimte. Dit maakt verticale lamellen geschikt voor de grote woonkamerramen of voor deuren. Lamellen zijn zo prachtige én functionele raamdecoratie voor jouw woning.

Wat zijn de voordelen van lamellen?

Verticale lamellen hebben alle voordelen van hun horizontale zusje. Lamellen geven je alle vrijheid over het licht en lichtval in je ruimte. In de ochtend schuif je met het grootste gemak weg om de ochtend binnen te laten. Later op de dag kun je de lamellen weer terugschuiven en opendraaien, zodat je nog wel het licht hebt maar minder inkijk. En in de nacht schuif je de lamellen volledig dicht.

Lamellen op maat

Bekijk eerst de gordijnen in de showroom. 

N

Inmeten op maat

N

Professioneel geplaatst

N

Brede keuze in stoffen en kleuren

Lamellen merken

DDO Raamdecoratie biedt verticale lamellen aan van KeJe, DIB Zonwering en Cedeko. Zijn verticale lamellen de geschikte raamdecoratie voor jouw woning? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in de showroom. Wij helpen je graag verder om de mooiste raamdecoratie te verzorgen.

Laat u adviseren

Wat is de beste keuze?

Het kiezen van de juiste raambekleding is niet gemakkelijk. Wat zijn de voordelen van de verschillende soorten raamdecoratie? Welke soorten raamdecoratie zijn er nou eigenlijk? Of past een gordijn beter bij jouw woonwensen? Ontdek wat het beste past bij jouw woonsituatie. Laat je informeren door onze specialisten. Daar zijn we voor!

 

Wij zijn gespecialiseerd in magneetband systemen zonder boren of schroeven in het kunststof of houten kozijn.


Het is belangrijk dat je raamdecoratie er mooi en stijlvol uit komt te zien. Daarom geven we altijd eerlijk advies. Kom langs in de showroom of laat je maten alvast opnemen. Zo ben je gegarandeerd van prachtige, kwalitatieve raamdecoratie op maat.

Onze showroom

DDO Raamdecoratie
De Oude Veilig 2C
1689AA Zwaag

Geopend op afspraak