Bel voor een goed advies: 06-37228727 info@ddoraamdecoratie.nl

Horren

Je zet maar heel even je raam open en hebt nu alweer een huis vol vliegen en muggen. Betekent dit dat je altijd met dichte ramen thuis moet gaan zitten? Natuurlijk niet! Wil je een raam openzetten of even de deur openlaten, zonder dat er direct allerlei ongedierte je huis binnen vliegt? Dan kun je baat hebben bij het plaatsen van een hor.

Waarom een hor?

Er zijn verschillende redenen om een hor voor een deur of raam te plaatsen.

N

Muggen, vliegen, slakken, kevertjes en ander ongedierte blijven netjes buiten

N

Hor met kleine structuur houdt pollen buiten (tegen hooikoorts)

N

Altijd mogelijkheid om je ramen of deur open te zetten

Horren en Hordeur op maat 

Horren zijn te plaatsen voor een deur of voor een raam. Er zijn verschillende soorten horren die je kunt plaatsen. Bij DDO Raamdecoratie bieden we horren aan van de merken KeJe en DIB Zonwering. Horren kunnen tijdelijk geplaatst worden met een klem of vastgezet worden in de opening. Welk type geschikt is voor jouw woning helpen we je graag bij. Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken!

DIB Plissé  raamhor

Geluidsarm schuifmechanisme

Een inbouwdiepte van slechts 2,2cm

Geschikt voor binnen- en buitenmontage

Meerdere kleuren zonder meerprijs

 

Wat maakt dit systeem zo uniek?

 • Geluidsarm schuifmechanisme
 • Een inbouwdiepte van slechts 2,2cm
 • Geschikt voor binnen- en buitenmontage
 • Meerdere kleuren zonder meerprijs

Inzethor voor draaikiepramen

De KeJe inzethor is een insecten werendproduct welke uitermate geschikt is voor het buiten houden van insecten.

 

De KeJe inzethor is een insectenwerend product welke uitermate geschikt is voor het buiten houden van insecten. Dit product is voorzien van een aluminium frame, waar vlak gaas in wordt verwerkt. Het vlakke gaas is standaard leverbaar in grijs en zwart gaas of tegen meerprijs met pollen- / aluminium,- of petscreen gaas. De inzethor is uitermate geschikt voor een kunststof draaikiepraam en in sommige gevallen ook voor een houten draaikiepraam. Dit is afhankelijk van de stalen strip welke in een houten kozijn aanwezig zit.

Vanwege verschillende type kozijnen is de inzethor leverbaar in drie verschillende dieptes en leverbaar in 11 standaard RALkleuren. Uiteraard is een afwijkende RALkleur tegen meerprijs ook mogelijk. Vanwege de uiterst dunne flens (slechts 0,8 mm), neemt de druk op het beslag van het kozijn bij sluiten niet of nauwelijks toe.

Heeft u een kozijn welke schuin is? Geen enkel probleem. De KeJe inzethor is ook schuin te produceren. Wanneer het kozijn en de inzethor hoger is dan 1500 mm, dan zal dit product worden voorzien van een tussenstijl. Vanwege het strak inrollen van het gaas is het mogelijk dat de stijlen krom gaan staan, waarbij een tussenstijl dit tegen zal gaan.

  Inzetplisséhor voor draaikiepramen

  De KeJe inzethor is een insecten werend product welke uitermate geschikt is voor het buiten houden van insecten.

   

  De Inzetplissehor ZIZA is een –inzet-hor ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Dit ZIZA is voorzien van zwart geplisseerd gaas. De ZIZA heeft een aluminium kader rondom, welke in het kozijn wordt geklikt net als bij een inzethor. Door de flens rondom en het veersysteem aan de bovenzijde, klikt de ZIZA zichzelf vast in het kozijn. Het binnenwerk heeft twee geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig van boven naar beneden en van beneden naar boven kan worden bediend. Daarnaast kan de ZIZA in elke gewenste stand gepositioneerd worden.

  Dit product is leverbaar in tien standaard RALkleuren, in mat gespoten. Door de matte uitstraling valt het product nagenoeg niet op in een kunststof- of houten kozijn. Uiteraard is een afwijkende RALkleur tegen meerprijs ook mogelijk. Het gaas is altijd zwart en is niet in een andere kleur mogelijk.

   Keje Supplente

   De Supplente is een stijlvolle combinatie van een raamdecoratie- en insectenweringsproduct in één.

   De Supplente is een stijlvolle combinatie van een raamdecoratie- en insectenweringsproduct in één. Het ene deel is voorzien van geplisseerd gaas, terwijl het andere deel voorzien is van geplisseerde stof naar keuze. Beide delen zijn geïntegreerd in het aluminium frame, welke gemonteerd wordt door middel van boren en schroeven. De Supplente is vooral toepasbaar bij Velux dakramen of houten kozijnen, waarbij ramen naar buiten toe open draaien.

   Het product is voorzien van een uniek touw vergrendelsysteem, waardoor dit product ook in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. De bediening van dit product is top down / bottom up, oftewel van boven naar beneden en andersom. Daarnaast is het product voorzien van geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig met de hand bedient kan worden.

   Dankzij het luxe ontwerp is de Supplente een geschikte oplossing voor uw houten kozijn. De Supplente is leverbaar in 4 standaard RALkleuren frame. Afwijkende RALkleur is tegen meerprijs ook mogelijk.

    Laat u adviseren

    Wat is de beste keuze?

    Het kiezen van de juiste raambekleding is niet gemakkelijk. Wat zijn de voordelen van de verschillende soorten raamdecoratie? Welke soorten raamdecoratie zijn er nou eigenlijk? Of past een gordijn beter bij jouw woonwensen? Ontdek wat het beste past bij jouw woonsituatie. Laat je informeren door onze specialisten. Daar zijn we voor!

     

    Wij zijn gespecialiseerd in magneetband systemen zonder boren of schroeven in het kunststof of houten kozijn.


    Het is belangrijk dat je raamdecoratie er mooi en stijlvol uit komt te zien. Daarom geven we altijd eerlijk advies. Kom langs in de showroom of laat je maten alvast opnemen. Zo ben je gegarandeerd van prachtige, kwalitatieve raamdecoratie op maat.

    Onze showroom

    DDO Raamdecoratie
    De Oude Veilig 2C
    1689AA Zwaag

    Geopend op afspraak