Bel voor een goed advies: 06-37228727 info@ddoraamdecoratie.nl

Supplente

MATERIAAL Aluminium

HOOGTE 2000 MM (max)

BREEDTE 1400 MM (max)

Product omschrijving

De Supplente is een stijlvol product dat een combinatie biedt van raamdecoratie en insectenwering in één. Het ene deel is voorzien van geplisseerd gaas, terwijl het andere deel is gemaakt van geplisseerde stof naar keuze. Beide delen zijn geïntegreerd in een aluminium frame dat wordt gemonteerd door middel van boren en schroeven. De Supplente is met name geschikt voor Velux dakramen of houten kozijnen waarbij de ramen naar buiten toe open draaien.

Het product is uitgerust met een uniek touwvergrendelsysteem, waardoor het in elke gewenste positie kan worden vastgezet. De bediening van dit product is top-down/bottom-up, wat betekent dat het van boven naar beneden en vice versa kan worden bediend. Bovendien is het product voorzien van geïntegreerde trekstangen, waardoor het gemakkelijk met de hand kan worden bediend.

Dankzij het luxe ontwerp is de Supplente een geschikte oplossing voor houten kozijnen. Het product is verkrijgbaar in 4 standaard RAL-kleuren voor het frame. Tegen een meerprijs is ook een afwijkende RAL-kleur mogelijk.