Bel voor een goed advies: 06-37228727 info@ddoraamdecoratie.nl

Splendid terrasoverkapping

De Splendid Terrasoverkapping is een semi-zonweringsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik onder een terrasoverkapping. Dit product wordt tussen de liggers van de overkapping geplaatst met behulp van magneetband, waardoor het zonder schroeven kan worden gemonteerd. Doordat het product tussen de liggers wordt gemonteerd, ontstaat een vrijwel vlak geheel dat een luxueuze uitstraling geeft. De Splendid Terrasoverkapping is voorzien van geïntegreerde trekstangen, waardoor het gemakkelijk met de hand kan worden bediend. Daarnaast is er een bedieningsstok beschikbaar voor het bedienen van het product.

Naast zijn zonwerende functie wordt dit product ook beschouwd als raamdecoratie. De stoffen zijn voorzien van een speciale coating aan de achterzijde die bestand is tegen UV-straling. Hierdoor wordt warmte tegengehouden. Er zijn in totaal drie stoffen beschikbaar voor dit systeem. Het systeem werkt op basis van touwspanning en kan in beide richtingen worden bediend, zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven. Dankzij de geïntegreerde trekstangen kan het product in elke gewenste positie worden geplaatst.

Let op dat het product correct wordt gebruikt. Als u een open terrasoverkapping heeft met veel wind, zorg er dan voor dat de producten bij harde wind of wanneer u afwezig bent, gesloten zijn.