Bel voor een goed advies: 06-37228727 info@ddoraamdecoratie.nl

Splendid pliss

Verkrijgbaar in de standaard kleuren RAL9016-RAL9010-RAL9005-RAL9001-RAL7016

MATERIAAL Aluminium

HOOGTE 2400 MM (max)

BREEDTE 2000 MM (max)

Product omschrijving

De KeJe Splendid Pliss is een uniek raamdecoratieproduct dat oorspronkelijk speciaal ontwikkeld is voor kunststof kozijnen. Natuurlijk is het product ook geschikt voor houten of aluminium kozijnen. Het product is volledig geïntegreerd in een aluminium frame en wordt bevestigd op het kozijn met behulp van magneet- en staalband.

De Splendid Pliss wordt met het frame tussen de glaslatten van het kozijn geplaatst, waardoor een bijna vlak geheel ontstaat. Het product is voorzien van geïntegreerde handgrepen, waardoor het op elke gewenste positie kan worden geplaatst, zowel van boven naar beneden als andersom. Dankzij het unieke vergrendelsysteem kan dit product zelfs tot een breedte van 2000 mm worden geproduceerd, waardoor het ook geschikt is voor bredere kozijnen. Het dubbelzijdige magneet- en staalband maakt het eenvoudig om het product van het kozijn te verwijderen.

De stoffen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten, variërend van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve en niet-transparante stoffen blijven de koordjes altijd zichtbaar door het stof heen, maar bij de andere stoffen is dit niet het geval.

De Splendid Pliss is verkrijgbaar in 5 standaard RAL-kleuren. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een afwijkende RAL-kleur te kiezen.