Bel voor een goed advies: 06-37228727 info@ddoraamdecoratie.nl

Latende

MATERIAAL Aluminium

HOOGTE 2000 MM (max)

BREEDTE 1600 MM (max)

Product omschrijving

De KeJe Latende is een uniek raamdecoratieproduct dat een jaloezie in een frame combineert. Dit speciale frame is oorspronkelijk ontwikkeld voor kunststof kozijnen, maar kan ook worden toegepast op houten- of aluminium kozijnen. Het product wordt bevestigd op het kozijn met behulp van magneet- en staalband. De aluminium lamellen van de jaloezie hebben een breedte van 25 mm en worden bediend door middel van een kunststof lip aan de trekstang. De trekstang is altijd voorzien van een onderlijst in een standaardkleur, die kan afwijken van het frame.

In de kiepstand blijft de Latende strak tegen het glas zitten. Indien het raam gereinigd moet worden, kan het product eenvoudig van het kozijn worden verwijderd en weer teruggeplaatst. De bediening van de Latende is uitsluitend van boven naar beneden.

De Latende is verkrijgbaar in vier standaard RAL-kleuren voor het frame. Dit product is bijzonder geschikt voor badkamers omdat het vochtbestendig is. De levertijd bedraagt 15 werkdagen. Voor afwijkende RAL-kleuren is de levertijd 20 werkdagen.