Bel voor een goed advies: 06-37228727 info@ddoraamdecoratie.nl

Lamella

Productomschrijving

De KeJe Lamella is een uniek en nieuw systeem dat speciaal is ontwikkeld voor kunststof kozijnen. Het combineert de eigenschappen van een jaloezie en een shutter in één product, waarbij de kanteling uitsluitend kan worden bediend met een handgreep die rondom de lamel is bevestigd.

De lamel heeft standaard een breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard RAL-kleuren.

De Lamella is volledig geïntegreerd in een aluminium frame en wordt gemonteerd op de glaslatten van het kozijn met behulp van magneet- en staalband.

Het is ook mogelijk om dit product te bestellen met een lamelbreedte van 40 mm. Houd er echter rekening mee dat het frame zal veranderen wanneer de 40 mm lamel wordt gekozen. Het frame is leverbaar in 4 standaard RAL-kleuren: RAL9016, RAL9010, RAL9001 en RAL7016. Voor het frame is een afwijkende kleur mogelijk, maar niet voor de lamellen.

Dankzij de montage van het frame tussen de glaslatten van het kozijn ontstaat een vrijwel vlak geheel. Hierdoor kan het product altijd op zijn plaats blijven, zelfs wanneer het raam in de kiepstand wordt gezet. Bovendien kan het product eenvoudig van het kozijn worden verwijderd indien nodig, bijvoorbeeld voor het reinigen van het raam.

Bij een hoogte van meer dan 1400 mm is de Lamella altijd voorzien van een tussenstijl. De tussenstijl heeft altijd dezelfde kleur als het frame. De twee afzonderlijke delen van het product kunnen onafhankelijk van elkaar worden bediend.