Bel voor een goed advies: 06-37228727 info@ddoraamdecoratie.nl

DAY ‘N NIGHT

MATERIAAL Aluminium

HOOGTE 2000 MM (max)

BREEDTE 1400 MM (max)

Product omschrijving

De KeJe Day ’n Night is een raamdecoratieproduct dat intern is ontwikkeld en is voorzien van twee stoffen. Zoals de naam al aangeeft, is er één stof voor overdag en één stof voor ’s nachts. De Day ’n Night heeft een aluminium frame en wordt gemonteerd met behulp van magneet- en staalband. Door het frame tussen de glaslatten van het kozijn te plaatsen, ontstaat een vrijwel vlak geheel.

De Day ’n Night heeft drie trekstangen, waardoor het product van boven naar beneden en andersom bediend kan worden. Hierdoor kunt u de Day ’n Night op elke gewenste stand positioneren. Alle trekstangen zijn geïntegreerd in het frame. Vanwege het gewicht van de twee stoffen is de maximale breedte van dit product 1400 mm. Met de Day ’n Night kunt u elke stof uit onze collectie combineren. Dankzij de magneet- en staalbandmontage is het product eenvoudig te verwijderen en weer op het kozijn te plaatsen. Bovendien is het product voorzien van een uniek touwvergrendelsysteem waarmee het op elke gewenste stand kan worden gepositioneerd.

Dankzij het strakke ontwerp vormt de Day ’n Night een sfeervolle aanvulling op uw woning. Het product is verkrijgbaar in 5 standaard RAL-kleuren. Tegen een meerprijs is ook een afwijkende RAL-kleur mogelijk.