Showroom

Showroom raamdecoratie in Hoorn

Raamdecoratie is allesbepalend voor de sfeer in je woning. De stijl, kleur en het type van de raambekleding heeft veel invloed op hoe de ruimte voelt en eruitziet. Je kunt raamdecoratie daarom moeilijk van een foto kopen. Je wilt natuurlijk eerst weten hoe de kleur eruitziet, hoe de stof voelt en hoeveel licht het werkelijk doorlaat. Maak daarom een afspraak om langs te komen in de showroom van DDO Raamdecoratie. 

Bekijk jouw nieuwe raambekleding

We helpen je in de showroom graag met het maken van een goede keuze voor jouw raamdecoratie. Je kunt rustig rondkijken en eigen advies krijgen in het uitzoeken en plaatsen van jouw nieuwe raamdecoratie. Ook kun je de verschillende kleuren bekijken van de soorten raamdecoratie in ons aanbod.

Breed aanbod raambekleding in Hoorn

In de showroom vind je raamdecoratie van de merken KeJe, DIB Zonwering en Cedeko. Je kunt altijd een afspraak maken om langs te komen en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Zoek je een specifiek type? Neem dan eerst even contact op, dan kijken we of we het klaar hebben staan voor je. We verwelkomen je graag in de showroom!