Over ons

Over ons

Ik ben Danny Laan, eigenaar van DDO Raamdecoratie. Wij bieden een breed aanbod van raamdecoratie, zonwering, horren en andere oplossingen. We helpen je persoonlijk aan raamdecoratie die past bij jouw smaak en interieur.

De mooiste raamdecoratie

We zijn een jong bedrijf dat barst van de ervaring. Toen ik zelf raamdecoratie zocht, heb ik de decoratie van KeJe gebruikt. Daar was ik erg tevreden over. Je kunt de raamdecoratie bestellen op de website als je alle wensen en maten al paraat hebt. Of je kunt een gratis voorstel aanvragen, dan helpen we jou om de mooiste raamdecoratie voor je woning te realiseren.

Breed aanbod, eerlijk advies

Je krijgt altijd eerlijk advies. Het belangrijkste is dat de raamdecoratie er mooi en stijlvol uit komt te zien. Daarom adviseren we altijd wat de mooiste en beste optie is voor jouw woning en interieur. Hoewel raamdecoratie meestal aan de zijkant hangt, merk je ‘s avonds hoe belangrijk het eigenlijk is om hier een mooie keuze in te maken. Zodra je de decoratie weer sluit, zie je dat het de sfeer van een ruimte volledig kan transformeren. Wij zorgen ervoor dat het een goede transformatie wordt!

Kom langs in de showroom

Het is ontzettend lastig om je van een beeldscherm voor te stellen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Wij bieden persoonlijke aandacht bij ieder project. Maak een afspraak om langs te komen in de showroom om zelf de verschillende raamdecoratie te bewonderen of neem contact op, dan meten we bij je thuis de maten op.

Neem contact op

Wil je nieuwe raamdecoratie voor jouw woning? Of ben je jezelf nog aan het oriënteren in nieuwe gordijnen, plisségordijnen of rolgordijnen? Je kunt bij DDO Raamdecoratie terecht voor al jouw wensen en vragen over raamdecoratie, zonwering en horren.