Bel voor een goed advies: 06-37228727 info@ddoraamdecoratie.nl

Lamelio wandpanelen

De Lamelio wandpanelen bestaan voor 92% uit gerecycled kunststof, waardoor ze volledig waterbestendig zijn. De panelen zijn gemakkelijk te monteren met behulp van kit. Ze zijn modulair van aard en verkrijgbaar in standaard lengtes van 270 cm.

Waarom een LAmelio wandpanelen?

Er zijn verschillende redenen om voor Lamelio wandpanelen te kiezen

N

Hoge duurzaamheid

N

Slijtvast

N

Watervast

N

Eenvoudige montage

N

Gerecycled materiaal

N

Dubbel geïsoleerd

N

Licht akoestisch

N

Hor met kleine structuur houdt pollen buiten (tegen hooikoorts)

N

Voor iedere kamer in huis

Lamelio Ontwerp

Kies je favoriete patroon uit 12 modellen. In ons aanbod vind je 4 collecties panelen die verschillen in vorm en kleuren. 

Aqua Resist Systeem

Dankzij de geavanceerde Aqua Resist technologie zijn de wandpanelen 100% waterdicht. Je kunt ze gebruiken in badkamers, spa’s en andere ruimtes met een verhoogde luchtvochtigheid.

Eenvoudige installatie

De installatie van de panelen is puur plezier. Je hoeft de panelen alleen maar op de juiste lengte te snijden en de lijm uit de Lamelio-serie te gebruiken. 

Milieuvriendelijk

Lamelio panelen zijn gemaakt van 92% granulaat, dat verkregen werd in het recyclageproces van polystyreen. Het mooie design van  Lamelio wandpanelen gaat hand in hand met zorg voor het milieu. 

Olmo collectie

De houtlook wandpanelen uit de Olmo collectie passen perfect in minimalistische interieurs waar tijdloosheid en veelzijdigheid belangrijk zijn.

De eenvoudige vorm van lamellen zal perfect harmoniëren met moderne meubels en accessoires. De wandlamellen uit de serie Olmo zullen het expressieve karakter van het interieur perfect benadrukken.

De Olmo wandpanelen zijn verkrijgbaar in deze kleuren:

 • Oak Goud
 • Oak Craft
 • Zwart

Vasco collectie

De Vasco houtlook wandpanelen collectie wordt het vaakst gekozen door onze klanten vanwege de uitzonderlijke dikte van de individuele paneelstrips.

De Vasco serie is een vorm van eenvoud die het interieurontwerp geweldig faciliteert. Deze lamellen passen in de meeste arrangementen. De panelen zijn verkrijgbaar in drie houttinten. Vanwege het duidelijke driedimensionale karakter worden ze vaak aan de muur en aan het plafond gemonteerd.

De Vasco wandpanelen zijn verkrijgbaar in deze kleuren:

 • Oak Craft
 • Oak Goud
 • Walnoot

Milo collectie

De Milo-collectie bestaat uit decoratieve houtlook wandpanelen met een unieke opstelling van houtlook wandpanelen – de afwisselende lamellen combinatie zorgt voor een zeer luxe design. De AKU wandpanelen zullen prachtig staan op een vrije muur en een bijzondere interieurdecoratie zijn. De collectie is verkrijgbaar in goud en twee verschillende tinten hout.

De Milo collectie is verkrijgbaar in deze kleuren:

 • Oak Sonoma
 • Walnoot
 • Goud

Asti collectie

De Asti houtlook wandpanelen kenmerken zich door zijn slanke lijn. Door de fijne dwarsdoorsnede van de AKU wandpanelen geeft de muur lichtheid met een modern karakter. Door het subtiele design wordt dit wandpaneel vaak gebruikt in kleine ruimtes. De collectie is verkrijgbaar in drie kleuren, waardoor het paneel uit de serie makkelijk aan te passen is aan interieurs met warme en koude kleuren.

De Asti collectie is verkrijgbaar in deze kleuren:

 • Oak goud
 • Oak craft
 • Zilver

Laat u adviseren

Wat is de beste keuze?

Het kiezen van de juiste wandpanelen is niet gemakkelijk. Welke soorten wandpanelen zijn er nou eigenlijk? Welke kleur past het best bij jouw woonwensen? Ontdek wat het beste past bij jouw woonsituatie. Laat je informeren door onze specialisten. Daar zijn we voor!

 

Wij zijn gespecialiseerd in magneetband systemen zonder boren of schroeven in het kunststof of houten kozijn.


Het is belangrijk dat je raamdecoratie er mooi en stijlvol uit komt te zien. Daarom geven we altijd eerlijk advies. Kom langs in de showroom of laat je maten alvast opnemen. Zo ben je gegarandeerd van prachtige, kwalitatieve raamdecoratie op maat.

Onze showroom

DDO Raamdecoratie
De Oude Veilig 2C
1689AA Zwaag

Geopend op afspraak