KEJE SUPPLENTE

De Supplente is een stijlvolle combinatie van een raamdecoratie- en insectenweringsproduct in één.

 

Artikelnummer: 54972c18953d Categorieën: , , , , , ,
  • Eerlijk advies
  • Breed aanbod
  • Altijd maatwerk
Vrijblijvende offerte

Beschrijving

De Supplente is een stijlvolle combinatie van een raamdecoratie- en insectenweringsproduct in één. Het ene deel is voorzien van geplisseerd gaas, terwijl het andere deel voorzien is van geplisseerde stof naar keuze. Beide delen zijn geïntegreerd in het aluminium frame, welke gemonteerd wordt door middel van boren en schroeven. De Supplente is vooral toepasbaar bij Velux dakramen of houten kozijnen, waarbij ramen naar buiten toe open draaien.

Het product is voorzien van een uniek touw vergrendelsysteem, waardoor dit product ook in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. De bediening van dit product is top down / bottom up, oftewel van boven naar beneden en andersom. Daarnaast is het product voorzien van geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig met de hand bedient kan worden.

Dankzij het luxe ontwerp is de Supplente een geschikte oplossing voor uw houten kozijn. De Supplente is leverbaar in 4 standaard RALkleuren frame. Afwijkende RALkleur is tegen meerprijs ook mogelijk.